• 170
    (bkz: #2372519)

    çok güzel bir yazı yazmış. gerçekten böyle yazarlar türk sporuna da kalite getirecek. kim ne derse desin internetin henüz 15 bilemedin 20 senelik yaygın bir geçmişi var. yani emekleme çağında.

    çok samimi söylüyorum senelerdir spor programı izlemiyorum. neden izliyim ki? bu sözlükte bir monacoprensi'nin övgüye konu entrysi gibi bir entryde alacağım hazzı koca bir spor programının tamamında alamıyorum. boş ve güdümlü yorumlar. ilginçtir galatasaray sözlük türk spor basınından daha tarafsız.

    monacoprensi'ni överek başladım entrye ama şunu da ekliyim. galatasaray sözlük'te gerçekten çok değerli yazarlar var. vaktinizi spora ayırmak istiyorsanız televizyon programı takip etmek yerine bu insanları takip edin. internette çok acaip bloklar var. istatistik siteleri var. onları takip edin. spor programları izlenmedikçe adam olacaklar.

    ahmet çıkar sinirlerinizi bozmaktan başka ne fayda sağlayabilir bir insana?
    aspor sizi hedeflediği seçmek kitlesine yaklaştırmaktan başka nasıl geliştirebilir?
    televizyon malesef kötülerin elindeki bir manipulasyon aracı. internet ise bilgiye ulaşmanın yolu. gerçekten de sizi maç sonlarında televizyonu kapamaya ve internete davet ediyorum. rıdvan'ın morarmasını izlemek o kadar da mühim değil. rıdvan dediğiniz kötü bir adam. ona veya benzerlerine endekslemeyin kendinizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın