resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 397
    mehmet topuzu terapiye alan futbolcudur.
    alttaki alıntıyı okuyunuz, bu yeterli.

    buradan yola çıkıp emre belözoğlunun mehmet topuzu terapiye alması diye bir başlık açmaya bence gerek vardır sevgili yazarlar. bildiğim kadarıyla en çok başlık açan yazar diye bir kategori de yok sözlüğümüzde belki ama emre'nin mehmet topuzu terapiye alacak kadar bilgili olup olmadığı hakkında yazılacak şeyler vardır değil mi? veyahut emre ve mehmet topuz'un ne kadar profesyonel olduğuyla ilgili iki kelime edilebilirdi kişi başlıklarında yazmak yerine. neyse o zaman konu dağılmasın. başlık açmak yerine aklınızdakileri yazabileceğiniz bir başlık mutlaka vardır. zor bir şey değil. kutuya merak ettiğini yazıyorsun, ara düğmesine tıklıyorsun karşına geliyor, bu kadar. haydi bu yeni olayla ilgili konuyu okuyun ama yazılacak şeyleri yazmayın. öptüm, by.

    --- alinti ---

    beşiktaşlıyım" deyip f.bahçe'ye imza atan mehmet topuz'a inönü'deki derbi yaklaşırken yardım, geçen sezon ali sami yen'de zorlu bir maça çıkan emre'den geldi türk futbolunun iki çınarı, beşiktaş ve f.bahçe 21 kasım cumartesi günü inönü stadı'nda oynanacak olan derbi için geriye sayım sürüyor.

    daum ile birlikte bu sezon farklı bir futbol kimliği edinen tecrübeli futbolcunun inönü stadı'nda beşiktaşlı taraftarlar tarafından protesto edileceğini düşünen daum ve ekibi, emre vasıtasıyla oyuncusuna terapi uyguluyor.

    alt yapısından yetiştiği galatasaray kulübünden avrupa'ya giden ve dönüşte fenerbahçe'ye imza atan emre belözoğlu'nun yaşadıklarından dolayı tecrübelerini mehmet topuz ile paylaşmasına isteyen alman teknik adam, oyuncusundan inönü stadı'nda kulaklarını tribünlere tıkamasını istedi.

    emre'nin de mehmet topuz'a "ben de ali sami yen'e çıktığımda başıma gelecekleri biliyordum. sadece futbola konsantre oldum. tribünlerden yükselen tezahüratları duymadım bile. bizler profesyonel oyuncularız. sen de sadece topunu oyna. tahrikler olsa bile sakin kalmalısın" dediği öğrenildi.

    --- alinti ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın