resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 1763
    5 yıl 3.85m €'luk yıllık maaşına ek olarak bu sezonların herhangi birinde 10 maç oynarsa 75bin, 20 maç oynarsa 75bin € daha kazanmaktadır. dursun özbek'in 0.99' ayarı çekmesi yani. ek olarak şampiyonlar ligi'ne katılım sırası elde edince 200bin, avrupa ligine katılım sırası elde edilince 100bin € daha almaktadır.

    kabul edelim ki galatasaray'ın gol ortalaması olarak çok yüksek skor yaptığı bir ligde kendisi yerine sinan gümüş, yasin öztekin vs oynasaydı onlar da benzer istatistik ortalamaları tutturabilirlerdi. nitekim yasin'in tutturduğunu da gördük. 4 katı az bir maaşla. fakat yaz kampı yemiş bir haliyle elbette. peki feghouli yerine herhangi bir futbolcu da oynasa bu sezon ki yüksek gol ortalamasını tutturabilir miydik? bu konuda bazı taraftarların şüphesi olması normal.

    yanlış anlaşılmasın şampiyonluğa yürüdüğümüz bu günlerde tüm oyuncular başımızın tacıdır, tutup da şu çok iyi, şu çok kötü diye hedef göstermek vs doğru olmaz bana göre, 21'i ancak bütünleşip kenetlenerek takım olarak kazanabiliriz. feghouli'de önemi, güvendiğimiz ve takımdaki en yetenekli ayağa sahip futbolcu bana göre. fakat saha içi katkısı olarak bazı tarafarlar kendisinden memnun değil. önümüzdeki periyotta arttırması gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın