resim
Maicon Pereira Roque
Takım:Vasco da Gama
Mevki:Stoper
Yaş:36
Boy:1.91
Uyruk:Brezilya
  • 850
    topu oyuna sokmada basarili olmasi, hava toplarindaki ustunlugu, skora katkisi vs tartisilmayacak oyuncumuz. ancak sene basindan beri defansif anlamda bir turlu sahsima guven vermemistir. cok bariz hatalar yapan takimi yakan bir durum gordugum icin degildir bu yorumum. kendisi ust duzey bir futbolcudur, beklentim kendisinden cok yuksektir ve o yuksek beklentimin karsiligini vermedigini dusunuyorum.

    kendisinin biraz kacak oynadigini dusunuyorum. yani jason denayerin hatalarinin bu kadar goze batmasi ya da serdar azizin neredeyse her macin gizli kahramani olmasinin nedeninin kendisinin biraz kacak oynamasi oldugunu dusunuyorum.

    yine defansif olarak dagildigimiz, dikkat kaybi yasadigimiz zamanlarda kendisi de buna ayak uydurmakta ve sinmektedir. kendisinden beklenen defansin liderligi gorevinin geregi olarak defansi toplamasi noktasinda bu durumlarda eksik kalmaktadir.

    ozetle bu sene icin ve turkiye ligi icin fazlasiyla yeterli bir stoper olmakla beraber, kendisinin avrupa maclarinda ya da buyuk maclarda defansif yonden yeterli kalip kalamayacagi noktasinda tereddutlerim var. eger ki kendisi sene sonunda guzel bir bonservis ile satilirsa da pek uzulmeyecegim bir oyuncu olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın