resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 1757
    galatasaray'la bir gönül bağı yoktur, olması da gerekmez.
    eğer maddi olarak güçlü olsaydın, oyunculara borcun olmasaydı, otur oturduğun yerde diyebilirdin futbolcuya. daha kontratının ilk senesindeki adam maça çıkmıyorum diyemezdi. ha gerekirse sen kadro dışı bırakırdın. zaten elinde kozu olmayan adam da böyle bir motivasyon geliştiremezdi.

    adam futbolcu. milyon dolar para kazanıyor ama maaşını alamıyor. aynı parayı vadesinde alabileceği bir kulübe gitmek varken daha kötü bir lig ve ülkede kalmak istemesi şaşırtıcı olurdu.

    kim ne derse desin konuşulan rakamlar ndiaye için müthiş.
    bu rakamları duyan galatasaray'ın zaten oyuncuyu satması gerekirdi.
    galatasaray ndiaye'nin gitmesi yüzünden zor durumda kaldıysa yönetimi yüzündendir. yönetimi derken dursun aydın özbek'i kastediyorum. kulübü uçan kuşa borçlu şekilde bırak. kulübün transfer yapması bile imkansız halde olsun. mesela anlaştığın ekoko'yu yetiştiremeyeceğin için alama...

    açıkcası çok başarılı olmasını diliyorum ndiaye'nin. kaldı ki türkiye'den giden futbolcular başarı gösterdikçe ülkenin piyasası artacak. bu gün bize ödenmez gibi görünen borçlar bir transfer döneminde ödenir hale gelecek.

    bu gün rodriguez porto'da piyasa yapsa 45'e okutursun.
    serdar aziz'i 20'ye okutursun.
    gomis'i çin'e 50'ye okutursun.

    daha da var ama yazmaya gerek yok. hop bakmışsın borçlar kapanmış. umarım super lig'den epl'e falan giden her futbolcu çok başarılı olur.

    ben ndiaye'ye zerre kızgın değilim. hatta hukuki süreç yürütüp bedelsiz serbest kalmaya çalışmadığı için teşekkür bile ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın