resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 1753
    yerinde olsam, galatasaray ile bir gönül bağım olmasa yani, ben de stoke city'e gitmek isterdim. tabi gitmek için onun gibi antremandan kaçmazdım.

    ingiltere'deki futbol ortamı muazzam. futbolu gerçekten seven herkes bu platformda oynamak ister. jose mourinho, antonio conte, pep guardiola, jürgen klopp gibi son yıllara damga vuran teknik direktörler neden koşa koşa bu lige geldiler?

    stoke city 10 yıldır premier lig'de oynuyor. küme düşme hattında olsalar bile asansör takım olmadıkları gün gibi ortada. kaldı ki iyi oynarsan takımın düşse bile diğer premier lig takımlarına transfer olabilirsin. tüm kalbur üstü liglerde düşen takımın iyi futbolcuları zaten kapılır. en en kötü ihtimalle dünyanın en çok izlenen 3. ligi olan championship'e düşer. türkiye ligi kalitesinden çok da uzak değil.

    bizimle kalıp şampiyonlar ligi'nde neden oynamıyor? oğlum adam zaten 2 haftada bir şampiyonlar ligi takımlarından biriyle rutin maç yapıyor. daha ne kadar vitrine çıksın?

    kendisi kariyeri adına doğru bir karar verdi. galatasaray ekonomisi adına doğru bir karar verdi. taraftarın hala durumu kavrayamadı. bu gibi satışları yaparak güçlü takım olursun. futbolcu satamayan kulüp başarılı olamaz. bizim öğrenmemiz gereken tek şey satış potansiyeli olan futbolcularımızın yerine önceden transfer hazırlığı yapmak. biz satışı yaptıktan sonra yeni futbolcu aramaya başlayıp hazırlıksız yakalanıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın