• 68
    herhangi bir yaptırımla engellenemeyecek taraftardır, en azından ülkemizde.

    bazı takımların kombinesini almak isterseniz, bilmem kaç senelik sıralara giriyorsunuz. 2-3 maça gelemezseniz, kombineniz iptal ediliyor. galatasaray'da böyle bir durum yok, kombine alamayabilirsiniz ancak öyle 10 yıllık sıralar falan da yok. 20-25-30 milyon taraftarımız var deniyor, 20 milyonun yaşadığı şehirde her maç 50 bin kişilik stadı dolduramıyoruz. çünkü vatandaşın aldığı maaşlar sıkıntılı v.s. çok detayına girmeye gerek yok, herkes yazdı bunları, herkes ezbere biliyor.

    stada zaten az taraftar geliyor. gelen adama da elindeki telefon hakkında yaptırım uygulayamazsın. makul değil. 20.000 kişiye yaptırım uygulasan, 10.000 tanesi gelmese maça, onların yerini de dolduramazsın. bilette indirime gitmen gerekir, yine zarar. bir de üzerine protesto falan yersin büyük ihtimalle telefonuma dokunma diye.

    ha benim pek de umurumda değil mesele. evet destekleseler v.s. güzel olur ama o sahadakiler profesyonel futbolcu değil mi ya? hani iş yapıyorlar, para alıyorlar ve büyük paralar alıyorlar, aldıkları parayı zaten tribündeki insanlar veriyor. daha ne istiyorlar?
App Store'dan indirin Google Play'den alın