resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3341
    bugün hayati dakikada atmadan önce, kupada herhangi bir takıma atsa da, arkadaşımla birbirimizi arayıp ya da mesaj atıp "sinaaaan" deriz, diyoruz. 11 mart 2018 galatasaray konyaspor maçı'nda tabii olay, neyse ki, şükür ki, allah razı olsun ki bambaşka bir noktaya gitti.

    buna şaşırmak değil, bunu yaşadığımıza şaşırmalıyız belki- yaşadığımızı yüceltme adına. sinan bizim tırnak içinde messi ya da dybala bile olamamış güzide bir karakterimiz. öyle çok eksiği var ki... mental, fiziksel, devamlılık, sporculuk, profesyonellik, karakter... 2 gün boyunca eksiğini anlatabilirim. ama 2 gün boyunca anlatılacak artıları da var.

    tam bu anda: evet, kendisiyle ilgili defalarca hayal kırıklığına uğramış biri olarak, bize ligin en önemli maçlarından birini kazandırdığı bu anda, kendisine gaz vermek istiyorum, beyinsizce:

    "sinan vardır."

    bu sene lig birçok anlamda bu kadar gergin olmasa "koy 11'e, anasını skiyim bu seneki şampiyonluğun" da derdim ama konjonktür müsaade etmiyor; ve kabul ediyorum, sinan da bu anda güvenilecek bir adam değil, öyle bir profil çizmedi, çizemedi.

    hal böyle olunca düşünüyorum: bu çocuğu mental olarak ya türkleştirmemiz ya da almanlaştırmamız gerek. bence problemin asıl kaynağı bu. yavrum anlamıyor buradaki futbol tutkusunun boyutunu. instagram falan diyor geçen röportajında... lan instagram falan değil- şu konya maçında o golü attığın anda ağzının malabadi köprüsü gibi açıldığı o an var ya... gerçek işte o. takipçi, pr, gündem vs. değil. herkes o gülüşünü hatırlayacak.

    özetle: "sinan vardır."
    adamım sinan, lütfen sinan gümüş olarak sen de var olmak iste, burada. sinir etme insanı, galatasaray tarihi oku, ondan da önce kitap falan oku... lütfen mk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın