resim
Yuto Nagatomo
Takım:FC Tokyo
Mevki:Sol Bek
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Japonya
  • 490
    performansı iyi, ancak kendisinin alınması ne ölçüde gerekli ve mümkün, bilemiyorum.

    inter kapıyı bahsedildiği gibi 4-5 milyon euro'dan açarsa hiç uğraşmadan nagatomo'dan vazgeçmemiz lazım. (bkz: pahalı) ikinci kez kiralama yöntemi çok daha mantıklı olur. sözleşme bitiminde de duruma göre takıma kazandırma yolunu seçeriz.

    bunun dışında hızı, çevikliği ve iki ayaklı olması gibi çok büyük artıları yanında önemli handikapları da yok değil. adamakıllı işleyen ve oturmuş bir sistemde göz ardı edilebilecek bu handikapları şu orta sahasız,(özellikle adamakıllı defansif orta sahası 1 tane olan) galatasaray içinde biraz fazla göze batacaktır. hem zayıf, hem de kısa bir sol bek kendisi.(biraz adriano'yu çağrıştırıyor, özellikle kısa, çabuk ve iki ayaklı olmasıyla. sadece adriano kendisinden bir kademe daha kuvvetli) bu yüzden mutlaka daha hacimli bir sol bek ihtiyacımız da olacak gibi duruyor. (olası ceza düşünüldüğünde bu isim yerli olacaktır diye düşünüyorum.)

    böyle bir durumda olası transferini olası orta saha transferleriyle(ayrıca önünde oynayan garry'nin ayrılma ihtimali de göz önünde tutulduğunda) birlikte değerlendirmek ve en önemlisi aceleci davranmamak daha mantıklı olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın