resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3329
    bir pozisyonda defansa geldi topu kaptı. press var topu tutmaya ve ortada boş gördüğü oyuncuya aktarmaya çalışıyor. aktardı da sonunda ama o kadar geç aktardı ki, rakip yerleşti. oysa al ver oyununu yapsa o boştaki adama çok daha hızlı aktaracak. oyun böyle bir şey topu rakipten uzaklaştır, sen de rakipten uzaklaş ve geri al. yoksa o topu almasında ve boştaki oyuncuyu görmesinde gram sıkıntı yok. ben bunu oynama sürekliliğinin olmayışına bağlıyorum. böyle olmasa bile bu kazanamayacağını bir alışkanlık değil. neyse birazdan yazacağım hususların etkisiyle abartıya kaçmaktan uzak durmaya çalıştığımı da söyleyeyim.

    neyse biz kendisine normalde verilmeyeceği kadar şans veriyoruz. umarım sonunda bendini yırtar ve başka bir seviye olur. ben yıldız olacağını hiç bir zaman düşünmesem dahi iyi bir parça olacağını düşünüyorum ve bunu da ondan bekliyorum.

    çünkü adamda iş var görünüyor.

    neyse bu maçta rakip ceza sahasının içinde 3 tane çok güzel iş yaptı. bir tanesi nagatamo'ya kaldırdığı top. çok güzel bir ortaydı. pozisyon olmadı ama nagatamo ve gomis biraz daha iyi işlerini yapabilselerdi pozisyon olacaktı. bir diğeri gomis'in kafasına kondurduğu top ki bu asist oldu. bir diğeri de golü. bunları kısa bir sürede yaptığını da unutmamak gerek.

    not: maç 11 mart galatasaray konya maçı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın