• 142
    gitmek için yola koyulduğum maç. istanbul'da hava mükemmel diyebileceğim bir durumda. havada galibiyet ve şampiyonluk kokusu var adeta.

    konyaspor zor durumda, fena olmayan oyuncuları var, yeni menajer sergen yalçın'ın ilk maçı, konya sıçrama yapmay çalışacak vs. birçok önemli sebebi olabilir konya'nın ama bunlaru yapacakları maç bu maç değil. galatasaray şampiyonluk kokusunu aldığında önüne ne çıkarsa çıksın affetmez. bugün galatasaray bu maçı öyle bir oynayacak ki rakiplerini korkulara gark edecek.

    tahminimce galatasaray'ın zorlanacağı bir ilk 20 dakika olacaktır. ardından baskıyı kırmayı başarab galatasaray goller bularak güle oynaya maçı kazanacaktır. takımıma çok güveniyorum ve o 21. şampiyonluk buraya gelecek.

    taraftarlardan ricam maç önü, devre arası ve maç sonu dışında telefonlarından uzak durup 90 dakika büyük bir konsantrasyonla takımı destekleyip hakeni ve konyasporlu oyuncuları baskı altına alması.

    maçta fernando, feghouli ve mariano'nun kart görmemesi gerekiyor. bunu teknik ekip düşünmüştür. taraftara burada düşen görev hakeme kart çıkarabilecek kudreti haiz etmemek olacaktır. inanıyorum ki bu yolun sonu aydınlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın