• 16
    ali fatinoğlu’nun şu ana kadar yaptığı pr çalışmaları yanlış ve giderek de batıyor. bir an önce taraftarın ne dediğine bakması gerekiyor. etrafındaki birkaç şakşakçının ağzı ile hareket ederse en kısa sürede tarihin çöplüğünde yerini alır.

    başlangıçta başarılı bir işadamı izlenimi doğurdu ve benim nazarımda henüz çok şey kaybetmedi. ancak çok dikkatli olmalı.

    bundan sonrası için gardımı almak bakımından kendisine iki soru sormak istiyorum:

    1-galatasaray basketbol ve voleybolde harıl harıl sponsor ararken kendisi neden bu şubelerden birisini düşünmemiştir. (sanika boru olarak elazığspor’a sponsor olmasını yadırgamıyorum. çünkü şirketlerinin ekonomik boyutları düşünüldüğünde çok küçük bir sponsorluk imajı doğuruyor)

    2-gazetelere verdiği ropörtajlarda “genel kurul üyesi yerine” “yönetim kurulu üyesi” yazılması yanlışlık mı hinlik mi? biz ikincisini asla yemeyiz bunu bilmesi gerekir.

    daha önceki entrymde de yazdım tekrar ediyorum. önce yönetim kuruluna gir, mustafa cengiz ile üç yıl çalış, boyunu bir görelim o zaman karar veririz örneğin ali yüce, dursun bakkal’a rağmen harika bir imaj oluşturmuştur benim nazarımda. evet seçimi kaybetmiştir ama bu onun çalışmalarını unutacağımız anlamına gelmez.

    özet olarak, kanaatimce şu anda tarafta nezdinde yanlış istikamette seyrediyor ali fatinoğlu bilmesini isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın