• 52
    bir çoğumuzun içimizde sakinlik barındıramadığı savunma toplantımız.

    bakın, savunma dedim çünkü savunma yapılacağına ve bu savunma ile belli başlı doğru sonuçlar elde edilebileceğine inanıyorum. yani dursun aydın özbek yönetimi dönemindeki gibi uefa'nın karşısına geçip de "yau gardeşyim biz bileglig yaptıg satıyoz" falan denmeyecek.

    mustafa cengiz yönetiminin 3 senelik bir planı var. bu üç senelik planda maaşların optimize edilmesi, bonservise ödenen bedellerin düşürülmesi, geliri arttırmaya yönelik hamleler ve gelir - gider dengesi yakalanabilmesi için "kazandığın kadar harca" formülleri zaten yönetim tarafından masaya koyulacak. diyeceğiz ki "biz bunların hepsini yapmaya hazırız, seçileceğimiz 3 senelik dönemde bu planları harekete geçirip çözümü doğru bir şekilde işletebiliriz ve bununla ilgili de sizden yardım bekliyoruz". bunu yaptığın sürece uefa zaten sana kapıyı kapatmıyor hiç bir dönemde.

    dursun aydın özbek yönetiminin erteleme gibi bazı durumları kabul etmediği zaten biliniyor. ya ceza istediler ya da komple iptalini ki uefa buna yanaşmadı ve ceza alındı. bugün durum daha farklı olacaktır, daha profesyonel bir sunum ile uefa'nın da ılımlı yaklaşımı olacaktır diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın