• 247
    hatirlamayanlar vardir mutlaka, baslik altinda da aradim bulamadim onun icin yazmak istedim. kendisi yurtdisina surgun edilmeden once star tv ve tele on'un sahibiydi. sampiyonlar lig'i basladigindan yakin bir zamana kadar yayin haklari star tv'deydi ve maclar sifresiz yayinlaniyordu, ta ki 3 nisan 2001 galatasaray real madrid maçı'na kadar.

    ilk defa bir turk takimi sampionlar ligi'nde ceyrek final oynarken (sampiyon kulupler kupasi degil), beyimiz uc kurus para icin bu maci sifreli olan tele on kanalinda yayinlatmaya karar vermisti. hatta yanlis hatirlamiyorsam bu da mactan bir belki iki saat once belli olmustu. sagolsun babam, ki kendisi futbolu hic sevmez, beni atmisti arabaya kapi kapi dolasmis en son bilkent otel'de yer bulmustuk da bu efsanevi maci izleyebilmistim. ben sansliydim belki ama kim bilir kac cocuk bu maci radyodan dinlemek zorunda kaldi, ya da hikayesini ertesi gun gazete veya tv'lerden ogrendi.

    yani ciddi ciddi bu adamin galatasaray baskanligindan hayir bekleyenler varsa aramizda bosa umutlanmayin, cem uzan'in kendinden baska kimseye faydasi dokunmaz.

    bu arada faruk suren istifa ettikten sonra kendisi ates unal erzen'i proxy olarak kullanarak baskanliga aday olmus ama mehmet cansun'a kaybetmistir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın