resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 4183
    galatasaray'da forma giyebilmenin başlıca şartı yetenekli olmak, galatasaray'da kalabilmenin başlıca şartı ise karakterli olmaktır. en azından, florya metin oktay tesisleri'nin girişinde yazılı olduğu iddia edilen o efsanevi cümlede bu net bir şekilde ifade edilmiş ve o yazı gerçekte orada var olsa da olmasa da, mesajı galatasaraylılar tarafından benimsenmiş ve bir istihdam prensibi olarak belirlenmiştir.

    yasin öztekin isimli futbolcumuz, henüz galatasaray'da forma giyebilmenin başlıca şartı olan yetenekli olma kriterini karşılayamadığı halde galatasaray'a transfer edilmiştir. transfer edildiği dönemin şartları düşünüldüğünde* yeteneksizliğine rağmen galatasaray kadrosuna katılmış olması,belki, anlaşılabilir. ancak transfer edildikten sonra defaten kanıtladığı üzere ciddi karakter problemleri olan bu futbolcu, önümüzdeki yıllarda yabancı sınırının tekrar getirileceği düşünülse dahi, galatasaray'da bir sezon daha geçirmemelidir. aksi takdirde, galatasaray'ın son yıllarda iyiden iyiye belini bükmüş olan yönetim zaafiyetinin, mazbatasını aldığından beri son derece olumlu söylemlerde ve icraatlerde bulunan değerli mustafa cengiz yönetimi ile de ortadan kalkmadığının bir göstergesi olacaktır.

    hülasa, yasin öztekin, ne yeteneği ne de karakteri galatasaray seviyesinde ve beklentisinde olan bir oyuncudur. buna rağmen sözleşmesine zam istemesi de gerçeklerden ne kadar kopmuş olduğunun göstergesidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın