• 218
    bu yaz oyuncu kaybetmeyip, defans hattına transfer yaptıkları taktirde 18/19 sezonunda ciddi ciddi şampiyonluk adayı olurlar.

    şampiyonlar ligi ise ayrı bir platform. bazen en iyi olmak bile yetmiyor kazanmaya. 17/18 sezonunda elendikleri takım bir önceki sezonun finalisti. sonuna kadar zorladılar. bana göre bu kupada çeyrek finale gelmek önemli iş. yarı final ise büyük başarı. real madrid, barcelona, bayern ve juventus son senelerde yarı finalin doğal adayları. bu adaylardan birini elemek bana göre epl'de yeni yeni zirveyi zorlamaya başlamış bir takım için büyük başarı olacaktır gelecek sezon. belki bir tur erken elendiler ama juventus'a elendiler.

    ayrıca çok genç bir kadroya sahipler. son üç senede oynadıkları oyun gerçekten fazlasıyla olgun. ben her türlü loser yakıştırması bir yana, büyük potansiyel görüyorum ortada. istikrarlı olarak yükseliyorlar. uefa kupasını kazanan galatasaray'a benzetiyorum açıkcası. hep kıyısından dönüp sonunda çocuğu koyacak şekilde birikiyor tottenham'ın enerjisi.

    bu potansiyel de eğer bahsettiğim gibi bir transfer sezonu geçirirlerse önümüzdeki sezon ortaya çıkacaktır. ancak özellikle harry kane'i ve teknik direktör pochettino'yu tutmak çok zor olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın