resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 458
    (bkz: #2367179)

    kendisinin ilk ciddi sınavından nasıl çıktığına göre not vereceğim. şimdi hemen atlayıp "ceza alırsak onun suçu mu? dursun batırdı kulübü!!!!!" diyenler olacaktır. sınav bu değil. yukarıdaki gibi bir beyanatı veriyorsan oradan cezayla çıkmayacaksın. 3 aşağı 5 yukarı bellidir durum. duyum da alınmıştır. öyle son anda, son saniyede açıklanmaz bu tip kararlar.

    bu yüzden kendisi de sonucu biliyordur yüksek ihtimalle. işte sınav burada başlıyor. ya gerçekten ceza almamamızı sağlayarak büyük bir başarıya imza atacak ve doğruları söylemiş olacak ya da biz ciddi bir ceza (men, transfer yasağı vb.) alacağız ve kendisi tamamen popülist söylemlerle taraftarı uyutmuş olacak.

    çok iddialı açıklamalar yukarıdakiler. yok "sandalyeden düştüler", yok "böyle savunma görmedik dediler", yok "tüm türkiye'yi savunuyorsunuz, şaşkınız dediler" gibi söylemlerle pek çok taraftarı "tamam ya en kötü sattığın kadar al cezası alırız" dedirtmiştir. kısaca "gittik, görüştük, müspet intibalar aldık, ceza almamayı bekliyoruz" deyip geçebilirdi. yukarıdaki gibi iddialı söylemlerde bulunuyorsa neredeyse emin olmalıdır ciddi bir ceza alınmayacağına.

    bakalım sonuç olarak ne çıkacak? allah korusun ciddi bir ceza alırsak kendisinin "bunlar hep dursun'un işi" diyerek voltron'ı oluşturmasını bekliyorum. aksi durumda, yani ceza almazsak, kendisine güvenim sağlamlaşacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın