resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 4168
    --- alıntı ---
    yeni sözleşme ve garanti parası olan 1 milyon 150 bin euronun artırılmasını isteyen yasin öztekin’e ret cevabı geldi.

    yasin zam istedi
    galatasaray’da sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan yasin öztekin, hem yeni sözleşme hem de ücretine zam istedi. yıllık 1 milyon 150 bin euro garanti ücret alan 30 yaşındaki futbolcunun zam ve mukavele isteği garry rodrigues’e takıldı.

    yasin'e nasil daha fazlasini verebiliriz
    geçen sezon yunan ekibi paok’tan 3.5 milyon euroya transfer edilen ve teknik direktörlüğe fatih terim’in gelmesinden sonra takımın en çok ön plana çıkan ismi haline gelen garry rodrigues’in 1 milyon 350 bin euroluk ücreti referans olarak kabul edildi.

    yasin’in zam ve yeni sözleşme isteğine mesafeli yaklaşan sarı-kırmızılılarda, “garry rodrigues 1 milyon 350 bin euro alırken, yasin öztekin’e nasıl daha fazlasını verebiliriz?” düşüncesinin etkili olduğu belirtildi.

    bu nedenle yasin konusu, sezon sonuna bırakıldı.

    --- alıntı ---
    umarım haber yalandır ama değilse;
    ulan yasin ulan yasin sen ki +70 lerden sonra bile oyuna girip saç baş yolduran kanatımsı oyuncu, yüzsüz ve kabiliyetsiz çekirge. yerinde olacak sıradan bir vatandaş performans kıyaslaması yapıp utanır zam istemeye. garry rodrigues’in performansını yedek kulübesinde bizden daha yakın sen izliyorsun, git başkanlara deki ya garry rodrigues’e zam yapın ya da bana indirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın