• 10
    sanırım sadece kadını aşağılamakla kalmamış islam görüşüne ve hukukuna da aykırı hareket etmiştir. ateist bir kardeşiniz olarak, islam'ın aslında arap yarımadasında hor görülen kadına değer vererek yükseldiğini belirtmek isterim. üstelik bizlere öğretilen "cennet anaların ayakları altındadır" lafı da bir islam görüşüdür. aynı zamanda islam nikahı duyurmayı öğütler. ancak bu çok müslüman aykut demir bey nikahı duyurma işini yanlış yorumlamış olacak ki gelin hiç gözükmemekte.

    tabi 53 saniyelik bir video ile bütün düğünü yargılamak da yanlış. belki de gelin ve damadın salona gelişi ayrı ayrı resmedilmek istenmiş de olabilir. zira izlediğimiz video aykut demir'in salona geliş videosu.

    sonradan edit: ha tabi bütün bunlar sırf görüşüdür diye saygı duymamı gerektirmez. inanmıyorsan saygı yok bilmem ne saygı yok o senin müdürün saygı duy falan fasarya. ben niye saygı duyayım ya? ben insanın düğün yapma hakkına saygı duyarım yaptığı düğüne değil. ya da bir insanın inanma hakkına saygı duyarım neye inandığı beni bağlamadığı gibi saygı duymamı da gerektirmez. dostlar baya baya spagetti canavarı diye bir inanış var. mesela ben ona da saygı duymam geçerim afedersiniz taşağımı eğlenirim. ama insanların buna inanma hakkına saygı duyarım orası ayrı bir konu. haklara saygı duyarım; kişilere ya da metalara falan değil. aykut demir'in kendisi de, inandığı şey de benim saygı duymak zorunda olduğum bir şey değil. saygı duymuyorum da. ama aykut demir'in yaşama, inanma gibi haklarına saygı duyarım orası ayrı. ne çok saygı dedim. ama en çok da "saygı duymalısınız bik bik" diyene saygı duymam. görüşünü belirtmeye hakkı var buna saygı duyarım ama görüşü bence saygıyı haketmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın