• 90
    paradır babacım numarasını değiştirmesinin tek sebebi paradır. az önce girdiğim ve yazık ki bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar tarafından ofsayt verilen #236643'de dediğim gibi tek sebebi paradır. kobe 24 numaraya geçtiğinde amerika'da dediler ki :

    -michael jordan'a saygıdan 23'ten sonraki numaraya geçti.
    -kendini michael jordan'dan daha iyi gördüğü için 24 nolu numarayı seçti.
    -yedi gün 24 saat çalıştığı için 24 nolu numarayı seçti.
    -kobe'nin zaten 8 numarayı giyiyor olmasının sebebi 8. ayda doğmuş olması ve abcd kampındaki numarası olan 143'ün toplamının 8 olmasıydı.
    -8 kariyerinin ilk kısmını 24 ikinci kısmını temsil eder.
    -michael jordan olimpiyatlarda 9 nolu formayı giymişti. kobe ise 10 nolu formayı. bu yüzden yine bir fazla numaralı formayı seçti.
    - kobe bu konuda dedi ki: kariyerimde bir değişiklik yapmak istedim. lisede giydiğim 24 numarayı seçtim. * (bkz: bsg)

    -bu sadece bir bahaneydi. herkes biliyor ki bunu takımlar ve oyuncular daha çok para getirmesi için yapıyor. herkes formasını almıştı kobe bryant'ın 8 numara özdeşmişti. artık formadan para geliri hatrı sayılır bir neticede azalınca 24 numaraya geçti kobe, bahaneside lise oldu. 24 numaraya geçince 8 numarayı alan herkese ve giyen herkese doğal olaraktan eski forma gözüyle bakıldı ki böyle olunca her insan evladında olacağı gibi amerika'dakilere de eski formayı giymeme isteği oldu ve herkes 24 numarayı almaya başladı böylece formadan daha çok gelir elde etmeye başladır. tamamen para için değiştirildi. bingo doğru cevap

    not: nba'deki basketbolcular imkanını bulsalar her sene numara değiştirilerler. lakin bunu engellemek için 4 senede bir numara değişikliği şartı konulmuştur.

    adama sormazlar mı madem jordan'a saygı duyuyordun neden gidip 23 aldın? sonra birden yok ben 6 giymeliyim dedim. geç bunları anam babam geç bunları yemezler. kişisel olarak olarak saygı duyarsın o başka ama forma numarası değiştirmek için bir bahane bulmak gerek değil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın