• 833
    galatasaray'in besiktastan geride kaldigi tek konu belki bununla ilgili bir slogan yaratmak olmus olabilir. biz bir slogan yaratmadik. buna da bir marketing eksikligi denebilir.

    ara edit: biz kupayi aldigimizda sosyal medya yoktu. come to besiktas sloganinin sosyal medyadan ciktigini hatirlatalim. ayrica cok sefer come to gala seklinde ve come to fener seklinde biz ve fener tarafindan kullanilmisligi da coktur.

    yalniz, besiktas'in galatasaray'in yarattigi prestije yaklasmasi icin en az 3-4 yil bu segmentte boy gostermesi gerekiyor.

    galatasaray yillar sonra 3. terim donemiyle avrupaya dondugunde, "juventus, galatasaray.. they are back in champions league like 2000s" seklinde tweet atan insanlar vardi dunyanin cesitli yerlerinden. insanlarda bir saygi uyandirmisti mucadelesiyle ve basarilariyla.

    kendisi bir spor yorumcusu olarak takimlari gercek oldugundan bir nebze fazla ovmeye calisiyor olabilir. ancak ben konuya yaklastigi noktayi anliyorum.

    sunu da unutmamak gerekir, faruk suren sunu dile getirmistir: "galatasaray yasadigi basarilari paraya donusturemedi, bunu bir kampanyaya donusturemedi". bunu da bir oz elestiri olarak soylemistir. saniyorum ki kendisi de buna benzer bir sey soylemeye calisiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın