• 46
    5 gün kalan maç.

    http://1.bp.blogspot.com/...terimedis2209ax9.png

    https://mobile.donanimhaber.com/...ca4e3687779819f3.jpg

    https://mobile.donanimhaber.com/...2e1cdcf8595699b2.jpg

    17 mart 2018 fenerbahçe galatasaray maçı öncesinde 3 puanı güzel bir oyunla kazanıp kadıköy'e moralli çıkmalıyız.

    taraftarımız maç sonunda takımı yanına çağırıp kadıköy öncesi moral vermeli, havaya sokmalı. sezonun geri kalanı çok çetin geçecek.

    (bkz: süper lig 2017-2018 sezonu/#2366006)

    o maçı daha sonra konuşacağız zaten de bu maçı kazasız belasız atlatmak çok önemli. inşallah sakatlıksız, kırmızı kartsız ve feghouli, mariano ve fernando'nun sarı kart görmediği bir maç oynarız. kadıköy'de bu yetenekli ve tecrübeli isimlerin varlığı çok önemli. bu tarz maçları daha önce oynamış olan oyuncular bunlar. kadıköy'de bizi neyin beklediğini az çok anlamışlardır.

    takımızda jason denayer ve eren derdiyok sakatlıkları sebebiyle yok. konyaspor'da ise ali turan sarı kart cezalısı, yatabare ve traore sakat.

    sergen yalçın'ın ilk maçı olması kötü oldu, hocaların ilk maçlarında puan alma olasılıkları yüksek. normalde takımlar bu değişimi ilk iç saha maçı öncesinde tercih ederler ama konya'nın böyle bir lüksü yok tabii. kaldı ki burada göreceği eksikler ile sonraki maçlar için bir tecrübe ve fikir de kazanmış olacak. bunu hesap etmiş olabilirler.

    ne olursa olsun takımımızın bu maça yine yüksek motivasyonla çıkacağı ve işi ciddi tutacağını düşünüyorum. dilerim maçı erken koparıp kadıköy öncesi feghouli, mariano, fernando gibi isimleri değiştirme şansı yakalayabiliriz.

    maçın hakeminin ise bir tetikçi olma ihtimali zaten %97,8 falan. artık yorum bile yapmıyorum.

    (bkz: hedef 21)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın