resim
Rıza Çalımbay
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 226
    gözümde zerre değeri olmayan vasat teknik direktör. bu adamın 2 takımı bizle bu sene maç yaptı. 2 maçta da ezdiler. biri antalyaspor diğeri de trabzonspor. iki maçı da hak etmişlerdi. hatta antalya bize ligde ilk puan kaybımızı yaşatmıştı. trabzondaki maçta da trabzon berbat bir haldeydi kümeye düşmemeye filan oynuyordu. ama bizim maçta mükemmel oynadılar.

    bugünkü trabzonspor'a bakıyorum. beşiktaş bunları yenerken terlemedi bile. galibiyet taktiği filan var mıydı acaba çalımbay'ın? merak ediyorum çünkü ben bu kadar kötü bir takım görmedim. bizim maçta aslan kesilen olcay, yusuf, ndoye, vs. bu maçta neredeydi acaba?

    resmen beşiktaş gelin bizi yenin siz hafta içi çok yoruldunuz malum bayern de 5'ledi bari bizi yeninde moral kazanın maçı oldu. zaten rıza çalımbay'ın takımları sanırım 24 maç yapmıs beşiktaş'la 2 galibiyet filan var.

    bizim maçlarda guardiola kesilen adam beşiktaş maçlarında halı sahadakı yandakine pas at diye kenardan taktik veren adama dönüşüyor. kasımpaşaspor'u bırakıp ya bu yönetim tüm oyuncuları sattı ben bu takımla küme düşerim deyip gitmişti. kemal özdeş o takımı 7. yaptı. öyle vizyonsuz bi adamdır kendisi.

    her takıma hava getirir iyi bir grafik yakalar ama bir türlü sonu gelmez. böyle adamlar türk futbolunun kanseri işte. vurallar karamanlar gibi anadolu da gezer durur. yakında küme düşmemeye oynayan takımların kurtarıcı olarak çağrılan ilk teknik direktörü olur.

    ne diyelim alan razı veren rıza.
App Store'dan indirin Google Play'den alın