resim
Daniel Alves da Silva
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Bek
Yaş:41
Boy:1.72
Uyruk:Brezilya
  • 291
    sözlerini kesip başlık çıkartmadığınızda o kadar da kötü durmuyor. yorum biraz uygunsuz olmuş yine de; ama haber sitelerinin başlığına attığı gibi "üzülmedik ölümüne" gibi bir durum yok.

    "the former bianconero shows himself as quite unconcerned: “we have not been touched that much because we didn’t know him very well. i’m saddened for his family. i think davide did what he had to in this chaotic world and now he is in a better one. in the world, everyday, thousands of children die of starvation without receiving as much attention. on the contrary, they are as important. we all have to die sooner or later as we are just passing by. perhaps we are sad, but surely not as his relatives”
    ----------
    "astori'yi çok yakından tanımadığımız için o kadar fazla etkilenmedik. ailesi için üzgünüm. davide bu kaos dolu dünyadan daha iyisinde şimdi. bu dünyada her gün yüzlerce çocuk açlıktan ölüyor fakat dikkat çekmiyor. bu ölümler de önemli. hepimiz er ya da geç öleceğiz; geçip gidiyoruz. muhtemelen üzgünüz, fakat kesinlikle ailesi kadar değil.

    her ne kadar alves son 1-2 yılda çok palyaçoluklar yapsa da karakteri kötü değil; abidal zamanındaki duruşunu hatırlarsak. ha kötü bir karakterli birisi bile olsa "we have not been touched that much because we didn’t know him very well." cümlesinden üzülmedik, üzgün değiliz diye başlık atmak ayrı yavşaklık olmuş.

    tabi yorumun geneli; bu cümleleri doğru bile olsa yine de hoş olmamış daha dünkü olay hakkında, her şeyin yeri zamanı var.

    -----------

    ekleme: videosunu entryi girdikten sonra gördüm, ben ingilizce haberin tam metninden almıştım. halbuki videosunda arada olmayan cümleler de var farklı bir şey anlatıyor. astori hakkında güzel yorumlar da yapmış, üzgünüz diye başta ve sonda da söylemiş. https://twitter.com/goal/status/970739837044105216
App Store'dan indirin Google Play'den alın