resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 1745
    kendisinin stoke city forması ile başarılı olabileceğini düşünmüyorum; aynı şekilde eğer stoke düşerse -ki puan durumuna göre düşmeme ihtimalleri de düşme ihtimallerine yakın- de öyle kolay bir yere gidebileceğini sanmıyorum.

    stoke city, 16 m euro bedel ile aldı badou'yu. bu hemen hemen shaqiri için ödediklere bedele eşit. evet premier lig takımları çok ciddi paralar kazanıyorlar ancak stoke city, man city, man utd, chelsea olmadığı gibi bir everton da değil. senede 100 m euro harcayamaz takımına ki everton bile o parayı ancak lukaku'yu satarak buldu. ha bulmasayadı daha iyiydi ama konumuz bu değil.

    açıkçası stoke, düştü diye, hali hazırda 1 küsür milyon euroya oynayan (bizden daha düşük bir rakama gitti) orta saha adamını 3-5 m euroya elden çıkarmaz. premier lig takımlarında orta sahalara baktığımızda "la badu şurada oynar he" diyebileceğimiz bir takım olmadığı gibi, stoke'un düşmesi halinde çıkacak takımların da bonservis + maaş yükü anlamında kendisini alabileceklerini düşünmüyorum.

    tüm bu kapsamda, sene sonu şampiyon olmamız ve stoke'un championship'e düşmesi faraziyesinde "let's take a minute and laugh badou ndiaye; the idiot who chose championship over champions league" twiti atacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın