• 29994
    "her zaman genç oyuncu arayışında olmuşumdur. werder bremen'de mesut özil gibi harika bir oyuncu buldum. büyüleyici paslar verebilmek için gereken hisse ve dribbling kabiliyetine sahip, asist verip kendisi de gol atabilen hırslı bir genç. peki ama üst düzey bir takımda oynamaya hazır mıydı? fiziksel olarak değildi. zihinsel olarak belki. teknik anlamda ise hiç kuşkusuz! onu kafamdaki altın listeye eklemiştim. daha sonra real madrid'e gittiğimde, sihirli paslar verebilecek birinin eksikliğini duyduğumu fark ettim. yaptığımız hücumları muazzam bir şekilde açabilecek birinin eksikliğini... o zaman yine aklıma mesut geldi. dünya kupası'nda böyle büyük baskıları kaldırabildiğini bana kanıtladığı zaman onu alma kararı verdik."

    "onu çok özlüyorum. benim dostum o. nereden geldiğini asla unutmayan ve oyunun insana bahşettiği zevki hiçbir zaman aklından çıkarmayan bir star. onun hikayesinin bir parçası olduğum için gurur duyuyorum."

    josé mourinho

    "mesut özil hayranıyım ve ona her açıdan çok saygı duyuyorum. o, milli takımımızın değişmez bir sütunudur ve benim antrenör olduğum karşılaşmaların çoğunda görev almıştır. her zaman güvenebileceğim biridir. ayrıca mesut, kendine özgü oyunuyla sahada her zaman özel anlar yaratan bir oyuncudur. mesut sesi çok yüksek çıkan biri değil fakat takımımız içinde onun sözlerinin ağırlığı çok büyük. harika bir takım oyuncusu olan mesut gibi sıra dışı bir oyuncu, takımımız saflarında yer aldığı için hepimiz mutluluk duyuyoruz."

    joachim löw
App Store'dan indirin Google Play'den alın