• 800
    yazanlara saygı duymakla beraber hakkında yazılan bazı şeyler komikten de öte. lebron james inanılmaz derecede iyi bir basketbolcudur fakat tarihin gelmiş geçmiş en iyisi olabilmek için bence sadece bu yeterli değildir. işin perde arkasında yaptıkları ve karakter analizi yapıldığında öyle bir tablo çıkıyor ki türk dizilerine konu olur. ki bunlar sadece boxscore takibiyle değil de biraz okuyan, izleyen takipçilerin çok iyi bileceği şeylerdir.

    en iyi mevzusunda adı geçen diğer kişiler ile lebron arasındaki temel farklardan birisi şudur. diğerleri basketbol dünyasında çok büyük oranda takdir alırken lebron'u çok seven olduğu kadar ondan tiksinen çok ciddi bir kitle de mevcuttur. buna da sebep olan bizzat kendisidir.

    son not olarak da gelıtesıray'da oynamadığı sürece en iyi olup olmadığı ya da olmayacağı çok da şeyim de değildir. benim için ileride anlatacağım dirk nowitzki vardır ve oynamaya devam ettiği her sene ayrı bir mutluluktur. varın siz düşünün 2011 yılında lebron ve yancılarını tokatladığı senenin verdiği hazzı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın