• 64
    en az 2 farklı kazanmamız gereken müsabaka. maçı küçümsemiyorum ancak bazı gerçekler de ortada. şu maçı rahat bir şekilde kazanamayan takım lütfen daha fazla deplasman maçına çıkmasın. tamamen havlu atmış bir takım karabük. rakip çok motive olacaktır evet ancak bizde milyon euro kazanan elemanlar var. aldıkları paraların sebebi taraftara bir şeyler izlettirmeleri için veriliyor onlara, müşteriyiz yani biz. rakibi ciddiye alıp çatır çatır oynayacaklar ve oynamalılar.

    rahat bir galibiyet dışında herhangi bir sonucu kabul etmiyorum ben. hakem 3 kırmızı verme teşebbüsüne girse bile bizimkiler yemeyecekler o işleri, oyunlarına bakacaklar.

    4-1 gibi bir skor bekliyorum. bize gösterdikleri 2 deplasman yenilgisinin ardından buna mecburlar. gomis ve rodrigues’e bakacağımız bir başka maç ayrıca. bu adamlara skor anlamında destek şart kere şart, ligin boyu iyice kısalıyor. tek tabanca ile 10 maç gitmez. belhanda bey ve feghouli bey daha rahat maç bulamazlar. kendilerini hala destekleyenlere malzeme vermeliler şu maçta. ben kendilerini sene sonuna kadar destekleyen ekipteyim. sene sonu ilk gönderilmesi gereken ikili bu iki arkadaş. selçuk indirim yapmazsa onu da yanlarına almalılar. tam bir istatistik maçı bu maç. lütfen motive olun feghouli ve belhanda bey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın