• 1708
    (bkz: loving vincent)

    gerçek oyuncularla çekilen film daha sonra 100 ayrı sanatçı tarafından resmedilerek yapılmış bir tablo animasyon filmi. görsellik ve emek açısından sanatsal değeri yüksek. ancak senaryo olarak pek de iyi diyemiyorum. fazla beklenti yükseltmeden görsel şölen için izlemelisiniz.

    (bkz: the death of stalin)

    stalin döneminin muhaliflere karşı baskı, tutuklama ve imha dönemi ile stalin'in ölümü sonrasını anlatan amerikan-ingiliz yapımı güzel bir kara mizah filmi. tarihi gerçeklik olarak çok düzgün değil tabii mizah filmi olduğu için. ancak izlenmesi gereken "gülüyoruz ağlanacak halimize" filmi.

    (bkz: phantom thread)

    gördüğüm en boktan, manasız, uzun sıkıcı filmler listesine tepeden girdi. paul thomas anderson filmlerinin arşivimde dvdleri mevcut ama bu film, film bile değil... tek olumlu şey dvdscr versiyonu bugüne kadarki en iyi versiyon. başka bir şey yok.

    (bkz: coco)

    son dönemin konuşulan animasyonlarından. coco adlı çocuğun müzisyenlikte ilerlemesi konusu beklerken, başka türlü ilerliyor. spoiler vermeyelim ama pek övüldüğü kadar yok bence.

    (bkz: the disaster artist)

    james franco'nun yönetip-oynadığı gerçek bir film çekiminin hikayesi. the room adlı kötü filmler efsanesinin çekim sürecini anlatıyor. bolca tanıdık yüz var. ilginizi çekecektir hem bu film hemde the room.

    http://www.imdb.com/title/tt3521126/?ref_=rt_li_tt

    (bkz: lady bird)

    oscar adayı olacak kadar olmasa da beklediğimden daha iyi çıkan son dönem filmi. sacremento da yaşayan liseli kız ve hayatı ile ilgili izlenesi bir film. açıkçası daha bir hipster filmi olacağını sanıyordum. şaşırdığıma sevindim.

    (bkz: justice league)

    rezillik!! bu kadar kötü yapılabilir dc kahramanlarının potansiyeli....

    (bkz: kolonya cumhuriyeti)

    twitter da kısa videolarını görünce merak edip izledim. amerika ile savaş durumuna geçen kolonya cumhuriyetinin hikayesi. özellikle ilk 30 dakika kopartıyor. son dönemlerde gerçekten güldüren ender türk filmlerinden biri.

    (bkz: wonder)

    80 li- 90 lı yıllar filmleri tadında olan kitap uyarlaması bir film. ailecek izlenebilecek güzel bir film. tavsiye ederim.

    (bkz: perrier's bounty)

    irlanda da geçen gangster kara mizah filmi. kadro gayet iyi. tarzı sevenler bakabilir.

    http://www.imdb.com/title/tt1003034/?ref_=rt_li_tt

    (bkz: kingsman the golden circle)

    niye bu kadar olumsuz eleştiri aldı bilmiyorum ama ilk filmi sevdiyseniz bu filme de bayılacaksınız. ben çok tuttum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın