resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 2724
    eski futbolcu, teknik direktör, düşünür, sürekli düşünür, filozof, bilim sevdalısı, aykutkocamanya'nın kurucusu, aykutkocamanca dilinin kurucusu, aykutkocamanizm'in kurucusu.

    aykutkocamanya vatansız bir devlet olup aslında suni bir devlettir. çok fazla onu anlamayan düşmanları mevcuttur bu da devamlı savunma halinde kalmaya mecbur kılar bu devleti.

    aykutkocamanca dili ise türkçe'den ayrılmak zorunda kalmış olup aykut kocaman tarafından temsil edilmek ve bütün kuralları baştan yazılmak suretiyle yeniden inşa edilmiştir. konuşmaların sadece aykut kocaman tarafından bilinen ve hesaplanan yerlerinde konuşmanın başına dönülür. cümlelerin yine sadece o'nun bildiği ve hesapladığı yerlerinde başına dönülür. bu dil muazzam tekniklerle oluşturulmuş ikilemelerle bezenmiştir. adeta bir matematik dilidir. gizli bir ritmi vardır ve bunu sadece o* ayarlayabilir. oldukça değişken ritimli bir dildir. bu değişkenliğin de kendi içinde değişen bir ritmi vardır. bu değişen ritmin de değişken bir değişme hızı vardır.

    aykutkocamanizm ise henüz tamamıyla anlaşılabilmiş ve tanımlanabilmiş değildir. 3 temmuz tarihinin çok önemli olduğunu biliyoruz. çoğu şeyi aykutkocamanizm gözüyle göremediğimizi biliyoruz. rıdvan dilmen isimli şahıs aykutkocamanizm'e en hakim insanoğlu olarak yaşamını sürdürmektedir. uzmanlar aykutkocamanizmi takriben 2060 ile 2100 yılları arasında yavaş yavaş normal insanların anlamaya başlayabileceğini öngörüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın