• 79
    müze turu + stadyum turu 2 ay sonra 60 tl olacak ise benim yorumum şudur:

    almanya'da stadyum turu için yetişkin bilet bedeli ortalama 20 eur'dur. bu sayıyı almanya'daki çeşitli ürünlerle ve maaşlarla oranlayıp, sonra dönüp bizdeki bazı maaş ve ürün fiyatlarını 60 tl ile oranladığımda hemen hemen aynı şey olduğunu görüyorum. (bizdeki stadyum + müze turu, bunu da dikkate alıyorum)

    ayrıca uzun süre bu kupalar istiklal caddesinde galatasaray lisesi'nin karşısındaki bir binada halka açık ücretsiz sergilendi. ben ailemle ve arkadaşlarımla 3 kez gittim. yani yıllarca bedavaydı. kulüp değil taraftarı söğüşlemek, aksine yıllarca gelir elde edebileceği bir şeyi yapmayarak kazançtan oldu, taraftara bedava hizmet verdi. müzesinde uefa'ya dair bir şey bulunmayan malum küçük kulüpler bile stadyum ve müze turunu parayla yaparken, bizimkiler uefa kupasini, süper kupayı, jardel'in real madrid'e gol attığı kramponlarını bedavaya sergiledi! şimdi saplıyorlar, geçiriyorlar, söğüşlüyorlar demek basitlikten başka bir şey değil.

    hayırlı olsun, inşallah nice kupalarla dolsun.

    düzenleme: hesap yaparken maaşları asgari ücretten, ev kiralarını ortalamadan hesaplayanların olduğunu görmemize vesile olmuş olan başlık. iktisat kan ağlıyor... #yellowfriday etkinliği esnasında gs store ürünlerine sallayanlarla, etkinliğe destek verip ürünlerim gelmese de olur diyenlerin aynı anda bulunduğu ortamı hatırlattı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın