• 13
    27 şubat 2018 akhisarspor galatasaray maçının 38. - 45. dakikaları arasını izleyen herkesin net olarak görebileceği şey.

    yaşar kemal uğurlu resmen o bölümde eyyam şov yaptı. yani videosunu yapabilecek ve sadece o dakikaları koyabilecek birisi varsa yapsın da bir zahmet şuraya eyyamın tanımı videosu olarak ekleyelim.

    bu bölümde biz atak yaparken toplar çizgi üzerinde olduğu ve yan hakem oynattığı halde akhisarlı oyuncuların yoğun itirazı ve taraftarın çok fazla tepki vermesi ile şirazesi kayan hakem kornerlerin birinde serdar'ın çıktığı kafa topunda (kale sahası dışında) kaleciye faul yapmadığı halde faul çaldı, bir sonraki tartışmalı çizgi pozisyonundan sonra oluşan pozisyonda ise sinan gümüş'ün çok temiz bir şekilde kayarak kazandığı topa faul çalarak yine bizim atağımızı hiç etti ve kendince yardımcı hakemin olası hatasını telafi etti. (bkz: eyyam)

    sonraki bir iki dakikada yine tepkilere göre faul çaldı, şiraze iyice kaydı kontrolü kaybetti, tabii yaptığı şeyin de farkında olduğundan akhisar'ın 44.50'lerin sonunda kazandığı korneri de kullandırmayıp ilk yarıyı bitirdi. zaten kendisini de bu kurtardı yoksa maç elinden kayıp gidiyordu.

    eyyam bizim çok sık karşılaştığımız bir şey olduğundan şaşırmıyoruz ama bu kadar kısa sürede bu kadar çok eyyam yapıldığına hiç şahit olmamıştım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın