resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 6391
    ilk çıktığı günden bu yana herhangi bir esprisini göremediğim, 2 senelik yalancı bahardan sonra defoları ortaya çıkmış, galatasaray seviyesinde asla olmayan ve olamayacak olan bir adamdı. tomas ujfalusi, sen ne muhterem bir insanmışsın. keşke daha uzun seneler senden faydalanabilseymişiz.

    yalnız semih'in karakterini hakikaten severim, asla kulübe asalaklık yapmadı. git denildiği anda menajeriyle konuşup bir an evvel takıma yardımcı olmak adına kendisine kulüp aramaya başlamıştır. burada hata malesef biz galatasaray spor kulübü'nde. keşke 2014 yılında falan yollarımızı ayırsaymışız. ne bu kötü performansına maruz kalırdık, ne de herhangi bir şekilde kötü anardık. görüyorsunuz, sparta praha seviyesinde bile tartışmalı bir oyuncu.

    kendisini futbol, eğitim ve spor yöneticiliği konusunda donanımlı bir kişi olarak eğitebilirse, yarın öbür gün yöneticilik yapmasını isterim. biz onun futboluna kızdık, karakterine veya davranışlarına değil. bir ara 'yabancı sınırı 1 olsun' gibi bir fiyaskosu olmuştu, ama umuyorum akıllanmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın