• 255
    yemek yerken youtube'dan son 11 haftadaki puan tahmini videolarına denk geldim ve spor basınındaki galatasaray düşmanlığının, beşiktaş fanboyluğunun moderatör bazında bile ne kadar açık yapıldığına bir daha şahit oldum. galatasaray fikstürü konuşulurken hafta sonundaki derbiden gaz alan sinan engin beşiktaşı şampiyon yapmak için galatasaray'dan puanlar kırıyordu, galatasaray'ın içeride başakşehir'e yenileceğini söyledi. ertem şener denilen holigan moderatörde buna ses çıkarmadan yazdı. tabi beşiktaşın 11 maçta 29 puan alacağını söyleyen sinan engin'e gayet normal, hatta onaycı davrandı. bu arada galatasaray'ın 11 maçta, üstelik fikstürü beşiktaş'tan daha kolayken, fatih terim faktörüyle 31 puan alacağını belirten gökmen özdenak'a karşı alaycı ve itici tavrırlarla yaklaştı.

    daha sonra beşiktaş'ın başakşehir deplasmanında 0 puan alacağını söyleyen abdülkerim durmaz'a cevabını iki kere tekrarlattı. o da en son dayanamayıp geçen sene 15 dakikada 3 yemediniz mi şaşılacak ne var diyerek cevabını verdi.

    mesele tahminlerin böyle olması değil. futbolda her sonuç var. başakşehir bizi içeride yenebilir, beşiktaş başakşehiri deplasmanda yenebilir. galatasaray bu sene içeride tulum çıkartırken, beşiktaş'ın başakşehir deplasmanında zorlandığını herkes biliyor. hadi sinan engin bjk yorumcusu ve havaya girmiş, böyle de düşünüyor olabilir. sen havaya girsen bile moderatörsün, bu triplere girmemen lazım.

    iki senedir şu beşiktaşlıların, futbol tarihini 2 yıl alan ukala triplerinden bıktım, beşiktaş olacağına fenerbahçe şampiyon olsun, hiç olmazsa aziz-aykut gitmez modundayım. umarım, ntvspor ve aspor'a gerekli cevabı veren yönetimiz bu şahısları da sıraya alır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın