• 68
    geyik muhabbetleri, dizi, film, şu bu iyi hoş ama bu son yapılan (muslera ve maicon için söylenenler) cidden hoş olmadı. zaten futbolun teknik taktik işlerinden pek anlamıyorsunuz, saha içinden ziyade saha dışını yorumluyorsunuz - ki siz gazetecisiniz bunu yapmanız normal - ama kardeşim yeter yahu.

    varsa bir istihbarat söyle tamam, ama sen milyonların önünde 'şu futbolcu bunu satıyor' dersen çok büyük bir algı oluşturursun. üstelik senin işin gazetecilik/muhabirlik ise bu daha da büyük sorun. önceki programda kendileri diyordu 'bir spor medyası çalışanının twitter vs üzerinden kendi yorumunu yapması yanlış anlaşılabilir' diye, e şimdi kaynak falan vermeden şunu şunu yapıyor dersen camiadan tepki alırsın hiç kusura bakma serdar bey.

    tamam bak iyisiniz hoşsunuz, gerektiğinde aykut kocaman'a da aziz yıldırım'a da hak ettiğini veriyorsunuz. yeri geliyor quaresmayı şenol güneşi eleştiriyorsunuz, ama hani bunu bir galatasaraylı yorumcu yapsa, dese ki şu maç teknik direktörün satıldığı maç diye o zaman kıyamet kopar işte. ki muhtemelen bunu bildiğinden diyemez böyle bir şey.

    şimdi muslera maicon tudoru sever sevmez, takımı satar satmaz ben bilmem. bunu onlardan duymadıkça da inanmam. ama kardeşim bu dünyanın her yerinde var zaten. bazen futbolcu hocayla anlaşamaz ve kapris yapar, tavırlarını değiştirir. sen de bunu oyunda görürsün. ne yani van persie fenerde çok mu oynadı abi ? e şimdi çık de o zaman van persie pereirayı sattı de. onu sevmediği için oynamadı de. git de abi. yani bu bile yanlış ama, konuşuyorsan önce bi diğer takımlara da bakman lazım.

    sonra fb tv deyince kızıyorlar, e kardeşim aynı öyle yayın yapıyorsunuz. bak geçen gün seyrettim (24 şubat cumartesi) derbiyle ilgili hani son gelişmelere falan bakarım diye. ya abi derbi var diye 2 saat program yaptınız 1 saati derbi, 50dk goygoy, 10dk galatasaray başakşehir. bu mudur abi yani? ya bunu biz kahvede de yaparız. bana ne ya bodrumdaki tatilinizden, yok efendim yabancı dizinizden. tamam iyisiniz hoşsunuz entelektüelsiniz ama ara sıra da futbol konuşun be abiler. derbiyi konuştunuz eyvallah da, biraz da diğer takımlara değinin yani hiç mi haber yok gazetelerde galatasaray ile ilgili? hiç mi haber yok trabzondaki kötü gidişatla ilgili? tamam derbi ağırlıklı olsun ama diğer takımların da hakkını yemeyin.

    neyse, tanım girmek gerekirse: geyik amaçlı izlediğimde gayet güzel saran, ama futbol için açtığımda ya konuşulmayan ya galatasaraya değinilmeyen (yani şahsen fener beşiktaş yorumları umrumda değil) program.
App Store'dan indirin Google Play'den alın