resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 2714
    25 şubat 2017 beşiktaş fenerbahçe maçında takımı ilk yarıyı hem skor hem oyun olarak bana göre önde götürmüştür. belki komik gelecek ama sol bekte ismail köybaşı sakatlanıp isla'nın o bölgeye geçmesi, isla'nın yerine de sağ beke şener'in geçmesi adamları bitirdi. o saatten sonra q7 her iki kanattan da deli gibi akmaya başladı ve ikinci yarıda da işi bitirdi.

    ama yine de fenerbahçe için kötü hocadır. kadrosu gerçekten çok kötü olsa da dirar'a 4.5 milyon euro'yu verdiren kendisidir. keza soldado gibi bir adama 5 milyon euro verdiren de yine aykut'tur. transferini bizzat istediği valbuş'u da küstürmüştür. buna benzer bir kadro planlamasını 2012-13 sezonunda da yapmıştı. sırf meireles'e 10 milyon euro kemiksiz bonservis ödetti bu adam ve o paranın geri dönüşü olmadı.

    yani bu adam hasan ali'den, ismail köybaşı'dan verim alabilen bir adam olsa da böyle vasat isimlerin arasına yıldız oyuncu serpiştirmekte başarılı olamıyor. koy konyaspor'un başına her sene ilk 5'e soksun. mali disiplini olan yegane takım olan gençlerbirliği'ne koy avrupa kupalarına götürsün ama fenerde yapamıyor. es kaza şampiyon yapsa dahi seneye taraftar yine kellesini ister.
App Store'dan indirin Google Play'den alın