resim
Ümit Özat
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 847
    aslında çok potansiyelli bir teknik direktör, ama karakteri her şeyin önüne geçiyor. bana göre ligin en kötü kadrosu gençlerbirliğinde. ümit özat geldiğinden beri 9 haftadır maç kaybetmiyorlar. bunların içinde fenerbahçe ve trabzonspor da var. mantalitesi iyi olan bir teknik direktör. bir de nasıl konuşacağını, nasıl davranacağını bilse tipinden söylediklerinden çok şu an ki başarısı konusulacak.

    bir ara çıktı söyledi benim tek hatam konuşmayı bilmemem basın önünde nasıl konuşulacağını bilmiyorum kendime bu yüzden çok kızıyorum demişti. basın danışmanı, iletişim uzmanlarıyla çalışacağım diyordu ama yapmadı sanırım. yoksa böyle konusmasını kimse söylemezdi.

    umarım bu hafta başakşehir'e de çelmeyi takar. son haftalarda başakşehir çok da iyi futbol oynamıyor. gençlebirliği de yeteneklerinin kısıtlı olmasına rağmen toplu oyun ve toplu savunmayı iyi yapıp alan savunmasını çok iyi yapıyor. eğer konusmayı öğrenebilirsen ümit özat belki hayal ettiğin fenerbahçe'nin başına geçebilirsin.

    oldukça itici ve sinir bozucu bir karaktere sahip olmasına rağmen ben iyi bir td kumaşı görüyorum. devamlılık sağlarsa kendisi adına iyi olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın