• 337
    olaya daha geniş bakıp bursaspor taraftarı olarak sınırlamayalım, her yerdeler artık.

    istanbul, ankara, bursa, izmir, konya, adana, diyarbakır, trabzon fark etmiyor ve kusura bakmayın renkler bile önemli değil. özellikle son 10 senedir ortalıkta gezinen yengeç dediğimiz boş hatta bomboş bir kitle var, hiç bir şeye saygısı olmamayı "kimseye eyvallahımız olmaz aga" şeklinde marifet bilen bir kitle, eğitimsiz değil eğitilmek istemeyecek kadar kör cahiller.

    dikkat edin tek başlarına kocaman bir hiç'ler, üçü beşi bir araya gelince hepsi erkek, bunların benzerleri yaşadığım yerde bolca var karakteristik özellikleri kıçlarında durmayan pantolon ya da polyester eşorfman giyip saçlarına bir kilo jöle sürüp ellerine tesbih alıp her yerleri ayrı oynayarak yürüyorlar ama sorsan her biri tatar ramazan o kadar delikanlılar ! ama el kadar kızlara laf atmaktan çekinmez anneleri olacak yaşında kadınlara küfür eder kendilerine ait olmayan hiç bir şeyin değeri yok.

    sokakta olmadıkları zaman internet üzerinden faaliyet gösteriyorlar her işleri kişiliksiz görünmedikleri klavye arkasından küfür, hakaret, şerefsizlik ne ararsan var.

    işte 23.02.2018 tarihinde oynanan galatasaray bursaspor maçında ali sami yen'den tut metin oktay'a kadar küfür edenler bunların bursa versiyonları, yarın bir gün kadıköy'e gidip lefter'e sövecekler, beşiktaş'ın sahasına gidip süleyman seba'ya...
    30 lu yaşlarına geldiklerinde ise artık kazayla eğitilme ihtimalleri de ortadan kalkacağı için yapabileceklerini tahmin etmek güçleşiyor, alev alatlı'nın tanımı ile paçoz, marx'ın tanımı ile lümpen bu güruh ülkenin geleceğidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın