resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 2734
    football manager serisinin gerçekçi bir simülasyon olduğunu kanıtlayan bir başka oyuncu.

    fm 17'de editör* ile belhanda'lı, feghouli'li kadromu kurmuştum yaz döneminde. malum, o zaman fm 18 piyasada yoktu. bu arkadaş bendeki ilk sezonunda ligin ilk yarısında istikrarsız bir performans ortaya koymuştu. bi' maç 8.5'lik oynuyor, bi' maç 6.3'lük falan. ancak ligin ikinci devresi başlayınca adam kendini bir bulmuştu ki aman allah'ım, her maç en az 2 asist ya da 2 gol... fm 18'de de benzer durum var. ilk 17 maç dengesiz bir performans sergileyen belhanda sonraki 17 maçta çılgın attı, attırdı ve sezonun en iyisi oldu.

    dönelim gerçeğe...

    ligin ilk yarısında kimimiz kendisini yerden yere vurdu, kimimiz savundu. performansı bazılarımızı tatmin etmedi, bazılarımızı etti. lakin fatih hocanın gelişiyle ve ikinci yarının başlangıcıyla birlikte belhanda'nın oyunu gelişti, gelişmeye de devam ediyor.

    kuzey afrikalı futbolculardan oldukları için belhanda'ya ve feghouli'ye "geçiren" arkadaşlar bir şeyin farkına varmalılar; bu oyuncular galatasaray futbol takımının oyuncuları, bizim oyuncularımız! "e o zaman endoğan'ı, tarık'ı, umut'u da savunalım bu düşünceyle" diyenler olabilir. antitezim şu; galatasaray futbol takımına katkı sağlayacak duruma gelirlerse seve seve ama bu isimlerin sorunu da bu değil mi zaten, 3.5 yıldır gram katkı ver(e)memeleri... elma - armut ilişkisi misâli karıştırmamak lazım.

    belhanda ve feghouli katkı vermeye devam ettiği vakit fanatik, fotomaç, hürriyet ve türevleri "şampiyon ehiehispor" başlığını atmayacak sezon sonunda, şu başlığı paylaşacaklar; "şampiyon galatasaray"...
App Store'dan indirin Google Play'den alın