aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harun Tekin
Takım:Kocaelispor
Mevki:Kaleci
Yaş:35
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 79
    harun tekin’in ilk golde kesinlikle hatası yoktu. feghouli’nin ortasında asla ama asla o topu tutamazdı, yapabileceği en iyi şeyi yaptı ve topu taça doğru tokatladı. ancak dönüşünde gomis gibi muhteşem bir santrafor vardı ve o golü yaptı.

    serdar aziz’in pozisyonunda ise topu atabileceği hiçbir açı yoktu. tutmaya kalksa top kesinlikle sekecekti. önünde üç galatasaraylı oyuncu vardı. ben yine hata yazmıyorum harun tekin’e ama hatalıydı diyenlere de çok itiraz etmem.

    harun tekin hem başarılı hem de karekterli bir futbolcu. kendisi gibilerinin sayısı artarsa ligimizi tüm dünya izler, yoksa caner gibi futbolcuların sayısı arttıkça dünya alemi kendimize güldürürüz. varol harun tekin.

    son bir cümle de bursaspor için söylemeliyim. şu anda 27 puandalar. küme düşme hattına yakınlar ama ben poul le guen ile devam ederlerse düşme korkusunu kısa süre içinde atlatacaklarına inanıyorum. çünkü dikkat edin batalla sakatlanana kadar iyi gidiyorlardı. batalla’nın sakatlığı yüzünden maç kazanamaz oldular. batalla geri döndü ama önümüzdeki haftadan itibaren ritm kazanabilir. dolayısıyla önümüzdeki haftadan itibaren onları ligde bırakacak sonuçları alacaklardır.

    bursaspor taraftarı şampiyonluk nedeniyle kendilerini biraz büyük görüyor. o bütçelerle büyük takım olmak çok zor. bakın bütün anadolu takımları güçlü artık. yabancı sınırı kalktıktan sonra takımların gücü %50 arttı. lig artık eski lig değil. takımlar arasındaki güç farkı çok azaldı. yani öyle isyana gerek yok. bu sezon da dahil olmak üzere iyi bir jenerasyon yakalayıncaya kadar kümede kalmayı hedeflemeliler.

    (bkz: 23 şubat 2018 galatasaray bursaspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın