• 984
    sözlük şu an acayip mutluyum. sırf keyifli olduğum için eve gelirken de iki bira aldım, yuvarladım ayıptır söylemesi. peki ben neden mutluyum? nedir beni bugün bu kadar mutlu yapan, keyiflendiren, bana renk katan?

    bugün kız arkadaşımla buluşacaktık. futbolla pek alakası yok, babadan fenerli. ama o kadar. lafta yani. ama normalde galatasaray maçlarının olduğu günler buluşmuyoruz. anlayışla karşılıyor. hatta soruyor; "kimle oynuyorsunuz?". cevap veriyorum, "akhisar". ekliyor ardından "akhisar diye takım mı olur, siz niye hep böyle takımlarla oynuyorsunuz? bilmem ne zaman da kasımpaşa mı ne onla oynamıştınız." anlatamıyorum ligde 18 takım var, herkes birbiriyle oynar. her hafta böyle diyaloglar.

    bu aralar bitirme projesi ve tez ile uğraştığı için iki haftadır pek sağlıklı görüşemiyorduk. o yüzden galatasaray'ın maçından bahsetmedim. izlemeyecektim. plan belli, bu akşam ikimiz de okul çıkışı onun evinde buluşacağız. yemek yapar yeriz, sonra da ya film falan izleriz ya da çıkar bir şeyler içeriz falan fasarya. güzel bir pilav yaptık. yanına da balık. ortaya da brokoli haşladık, yoğurtladık. yemeği yerken bir his doğdu içime. saat 20:20 civarı. sözlüğe göz attım gomis yazmış. dedim "gomis gol atmış." bir tek gomis'i biliyor, ikimiz de herifin popoya hayranız. ilişkiye bak bu ne genişlik beraber gomis poposu izliyoruz boş vakitlerde. dedi maç mı var, neden söylemedin. istemsizce bir laf çıktı ağzımdan, "minnoşum bilgisayarını kullanabilir miyim?". hayır "minnoşum" kısmı değildi istemsiz olan. ulan zamanında yılışık çiftlerle dalga geçmek için kullandığımız kelime de ağzımıza yapıştı iyi mi? en azından başbaşa değilsek kullanmamaya çalışıyoruz. insan söylüyor sözlük, karşısında sevdiği olunca minnoşum da diyor, balım böceğim de...

    neyse konu dağılmasın. neden mutluyum? yemekten sonra koltuğa kıvrılmış galatasaray'ın maçını izledim. maç bitti gomis'in golüyle beraber ve ben duygulandım. gözlerim doldu. bu sezon ilk defa böyle hissettim. 23 şubat 2018 galatasaray bursaspor maçı ile beraber artık diyebilirim ki, şampiyonuz. en ufak tereddütüm kalmadı. hissettim ben bunu. galatasaray bu sezon şampiyon!

    bu akşam ki mutluluğum bir galibiyet mutluluğundan çok öte. sanki cidden şampiyon olmuşuz gibi bir kıpırtı var içimde. olacağız! inan edin şampiyon olacağız, sadece ben sizden önce kutlamaya başladım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın