• 350
    taraftarımızın 2 mağlubiyetle gereksiz şekilde umutsuzluğa kapıldığı sezon. mağlup olduğumuz deplasmanlar da en önemli oyuncumuzdan yoksun, çok kritik anlarda aleyhimize hatalı penaltıların verildiği deplasmanlar. öncelikle şunu anlamamız lazım ki bu sezon kolay kolay hiçbir takım kopmayacak. öyle bir sezon yaşıyoruz. özellikle biz yarıştan asla kopmayız, öyle 2 mağlubiyetle salmak falan yok yani. çıkarın onu aklınızdan. tamam kazansak avantaj yakalayacağımız deplasmanlardı ama olmadı, önümüze bakacağız. her deplasmanda aleyhimize komik penaltılar veremezler herhalde.

    bu takım evinde mi iyi oynuyor? e kardeşim bu takım başakşehir, beşiktaş ve trabzon ile evinde oynamayacak mı zaten?

    kadıköy deplasmanı mı var? belki terim 2012'de yapamadığını yapıp kazanacak, belki berabere kalacağız belki de kaybedeceğiz. niye illa kendimizi kazanmak veya kaybetmek üzerine şartlıyoruz?

    biz değil miyiz ''eğer galatasaray yarışta varsa kazanır.'' diyen? yarıştayız işte, hem de rakiplerimizle evimizde oynayacağımız ve şu an için önde olduğumuz yarıştayız. kulübede bu camia için en doğru isim durmuyor mu? kötü bir kalecimiz mi var? adam bizi şampiyon yaptı. kötü bir golcümüz mü var? daha şimdiden 20 gol attı. kötü kanatlarımız mı var? belki de bu senenin en etkili ismi garry. beklerimiz mi kötü? bence nagatomo-mariano-linnes gayet iyi. savunmamız mı kötü? maicon ve serdar bence taş gibi stoper ligimiz için. orta sahamız derinlik anlamında zayıf olsa da iyi oynadığında önemli işler yapan belhanda ve ligin bence en iyi orta sahası fernando bizde. sallantılı oynasa da bir anda her şeyi değiştirecek feghouli de var. kenarda da 6 şampiyonluk yaşamış fatih terim yok mu? başımızda artık dursun da yok.

    ne istiyorsunuz kardeşim? şu dursun özbek dönemini, dursun özbek döneminin oluşturduğu silikliği atın üstünüzden. biz galatasaray'ız ve yarışta isek o yarışın favorisiyiz. takım 10 puan öndeyken şampiyonluk şarkısı söylemek kolay. asıl böyle yarıştayken kendini inandırmak ve bunu takıma yansıtmak önemli. rakipler de çok iyi bilir ki galatasaray'ın en önemli gücü ne kadrosudur, ne başka bir şeyi. en önemli gücü camia olarak kenetlendiğinde kesinlikle başarıya ulaşmasıdır. kendinize gelin lütfen.

    (bkz: sen şampiyon olacaksın)
    (bkz: seni sevmeyen ölsün)
App Store'dan indirin Google Play'den alın