resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 2896
    kendisini beğenmek, beğenmemek bir yana, bence hakkında yorum yapmak için önce elini vicdanına, ondan sonra klavyene götürmelisin. neden? çünkü, hani hep anlatırız ya ballandıra ballandıra, ya abi şu porto'ya bak, lyon' a bak ya da şu x takıma bak, nasıl da genç yetenekler bulup, parlatıp hem faydalanıyorlar hem de sonra satıp para kazanıyorlar, sonra da yerine yenisini, daha iyisini buluyorlar, ulan bizim yöneticiler niye bulamıyor böyle adamlar falan diye. işte alex telles bu anlamda bizim ilk denememizdi aslında.

    adam juventude formasıyla 2 sezonda sadece 6 maça çıkmış, sonrasında gremio'ya transfer olmuş, 1 sezonda 38 maç oynamış ve henüz 21 yaşında, daha kariyerinde toplam 44 maç oynamışken avrupa'ya transfer olmuş. (tam avrupa da sayılmaz ya çaktırma) yeni bir kıta, yeni bir ülke, yeni bir şehir, yeni bir kültür, din, anlayış, çevre, arkadaşlar vs hepsi yeni ve farklı ve yaş 21.

    taraftar olarak sen, ya 3-4 sene sabır edeceksin bu transferlere ya da hiç anlatmayacaksın ya abi 30 yaşında adamlara verdiğimiz paralara bak falan diye. alex telles olmuştur olmamıştır orasını tartışmam ama görüyorum ki denayer'e, sabri'ye, emre çolak'a gösterilen sabrın yarısı gösterilmedi kendisine. düşünsene 21 yaşındasın, yepyeni bir maceraya atılmışsın, 3 ayda bir teknik direktör, 6 ayda bir yönetim değişiyor, paralar bir ödeniyor bir ödenmiyor, taraftar futbolcusunu ıslıklıyor, en ufak bir hatada homurdanmalar duyuluyor staddan, e ulan 21 yaşındayım amk.

    - alex senden olmaz kardeş.
    - e senden olur mu? bi kendine bak önce!
App Store'dan indirin Google Play'den alın