resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 2692
    zamanındaki söyleminde çok da haksız olmayan teknik direktör.

    ilk bu ifadeyi kullandığında çok da haksız bulmamıştım ama dalga geçmiştim tabii ki çünkü puan farkı suni olsa bile bunu fenerbahçe'nin kapatabileceği aklımın ucundan geçmemişti * hatırlarsanız o zamanki fikstür cidden kolay başlamıştı ve asıl zorlanacağımız maçlar henüz gelmemişti. illa ki puan kaybedecektik, mesele ne kadar kaybedeceğimizdi. biz bayağı puan kaybettik maalesef *

    gel gelelim bu seferki durum ne kadar bu ifadeye uygun bilemiyorum. başımızda fatih terim var. baskıyı vs. çok iyi bilen ve bir şekilde yönetmeyi başarabilen birisi. mükemmel değildir hiç kimse ama igor tudor'dan bu konuda çok çok daha iyidir. yani o zor maçlar bizim için yine o kadar kötü geçer mi oturup düşünsün aykut kocaman. ek olarak bizim puan kaybettiğimiz haftalarda kadroda ciddi eksiklikler vardı. papa alioune ndiaye zaten satıldı, fernando francisco reges uzun süredir sakat, younes belhanda ikide bir ya formsuzluğundan ya da şımarıklığından kadroya giremiyor. mariano ferreira filho hakeza formsuz ve kadroda tercih edilmiyor. kadronun daha fatih terim'in oyun sistemine alışamadığı belli vs. vs. bütün bunlar son haftalardaki gereksiz puan kayıplarının da nedenleri.

    aykut kocaman haklı çıkar mı, maalesef yine haklı çıkabilir. çok fazla olumsuzuk var maalesef başımızda. ndiaye bizim için yeri doldurulamayacak bir oyuncuydu ve gitti. bir de üstüne fernando sakatlandı. şu anki orta saha ile bizim şampiyon olmamız mucizeden de zor. gereksiz puan kayıpları da bunu gösteriyor zaten. ancak fernando iyileşir ve çok kısa sürede form yakalar, ryan donk fernando ile iyi bir ikili olur, sofiane feghouli-younes belhanda ikilisi rahat durur ve gereksiz kart görmez, ilk 11'de adını yazdığımız oyuncular da sakatlanmazsa şampiyonluk için bir şansımız olabilir ve rakibimizin teknik direktörü bu laflarını yemek zorunda kalır * evet, maalesef şampiyonluk için bu kadar etmenin bir araya gelmesi gerekiyor * * zaten o yüzden şampiyonluk konusunda karamsarım açıkçası. ilk 3 bizim için iyi bir sonuç olur bu yıl.
App Store'dan indirin Google Play'den alın