resim
Bülent Yıldırım
Görev:Eski Hakem
Yaş:52
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 372
    (bkz: #2349573)

    tetikçi olduğunu düşünmediğim hakem. aksine geçen hafta hakemler konusunda topyekun isyan edişimiz işe yaramış ve bu sebeple 23 şubat 2018 galatasaray bursaspor maçına bülent yıldırım atanmış gibi hissettim. zira kendisi futbol oynamak isteyen takımlar için en uygun hakemdir. zırt pırt oyunu durdurmaz, hafif sertliğe izin verir ve kolay kolay penaltı çalmaz.

    edit: juan kaan kural'in da dediği gibi, kendisi ülke sınırları içerisinde avantaj kuralını en doğru biçimde uygulayan hakemdir.

    edit2: biz bu hakem oyunun akışını çok güzel sağlıyor, oyunu en ufak bir şeyde bölmüyor diyoruz, adam gelmiş 4-1 kazandığımız herhangi bir maçta iki penaltımızı vermedi diyor. ya hu zaten bu hakem kolay kolay penaltı ve faul veren bir hakem değil demişim. galatasaray'ın anadolu takımlarıyla yaptığı maçlarda en çok ihtiyaç duyduğu hakem tipi oyunun yavaşlamasına ve vakit geçirilmesine müsaade etmeyen hakem tipidir. bu tarz hakemler maçımızı yönettiği zaman zaten bam bam bam oynayıp kazanıyoruz. penaltıya falan da ihtiyacımız kalmıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın