• 8
    kanimca rakiplerimizle kiyasladigimizda hala en yüksek olandir.

    bu yorumu mevcut mhk ve pfdk etkisinden bagimsiz olarak söylüyorum. bizi sampiyon yapmamak icin ne kadar gözlerini kararttilar bilemiyorum ama onlarin iradesi de öyle kirilamayacak bir irade degil, yeter ki bu taraftar dogru yolda örgütlenebilsin.

    ancak bu ihtimallerden ziyade bahsetmek istedigim baska bir konu var ki o da taraftarin inanmisligi. 14 yil sampiyonluk görmeyen büyüklere saygi duymak ve imrenmek güzel seyler ama bir gercegin de farkina varmak lazim ki bu takim bu sene sampiyon olmak zorunda.

    bugün ne icerisinde bulundugumuz futbol dünyasi o dönemle ayni ne de kulübün ekonomik yapisi. borclar almis basini gitmis, hangi brans oldugundan bagimsiz sporcularina aylarca para verememissin, corabina kadar sponsor arayisindasin. bu sartlarda sampiyon olmaktan baska caren yok, aksi takdirde nefes alabilecegin bir ortam yok.

    o yüzden bence cefakar taraftar geyiklerini bir tarafa birakip bogaz patlatmak gerekiyorsa catlayana kadar, algi yaratmak gerekiyorsa biktirana kadar ne var ne yok vermek lazim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın