• 19
    yok allah'tan olayları biliyoruzdu gaza gelmiyoruz. eleştiei yapıyorlar allah razı olsun eleştirilerinizden de sanki tüm suç terim'de, aysal sütten çıkmış ak kaşık gibi lanse ediliyor ya işte o yüzden bu başlığın hortlatılmasına tepki geliyor. istediğinizi yazıp ona tepki geldiğinde de eleştiri yapmayalım mı yeaa diyorsunuz tamam da bırakın sizi de eleştirsinler. yerken kütür kütür, sapına gelince me!

    tebrik ediyorum gerçekten. balık hafızalı değilmiş, şöyleymiş, böyleymiş. tepki varsa demek ki art niyet görüyorlardır. sen maçta gol yenilir yenilmez çeşitli şekillerde tiye almaya çalışıyorsan yazdıkların art niyetli gelir tabii. bu entry kesinlikle herhangi bir yazara yönelik değildir. bir gruba yönelik desem isabetli olur.

    hani yazın sneijder konusunda sneijder'in gitmesini isteyenlerin entryleei en ofsayt entrylere sokulurdu ve alta da denirdi ki sneijder'i o kadar eleştiriyorsunuz ama selçuk'a falan niye yazmıyorsunuz? şimdi de ben diyorum tamam terim çok kötü, suçlu, paragöz vs.vs. iyi de bu ünal aysal değil mi koca kulüp efsanesine eleman diyen, antrenmandayken terim'i kovan? düzgünce eleştirin ki biz de göremediğimiz açılardan durumlaru görüp idrak edelim. inanıyorum ki hepiniz galatasaray'ın iyiliğini istiyorsunuz. birbirimize kin gütmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın