2017-18 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu İlk Maçı
22:45 Allianz Arena
5 - 0
  • 267
    bayern münih'in bize ülke olarak seviyemizi hatırlattığı maç. beşiktaş ile ilgili o kadar caps gördüm, espri okudum, yine de ülke olarak seviyemizin düşüklüğüne olan üzüntümü bastıramadılar.

    bayern münih ilk yarı gevşek davrandı, ''biz nasıl olsa bunları yeneriz.'' kafasıyla oynadılar, cıvıttılar. coman falan 3-4 kişiyi çalımlamaya çalıştı birkaç pozisyonda. o yüzden ilk yarı 1-0 bitti. çoğu kişinin dediğinin aksine beşiktaş ilk yarı iyi oynamadı, bayern gevşekti. adamlar ikinci yarı bir sıktılar, ikinci yarı skoru 4-0. herkes ''vagner love o golü atsaydı maç daha farklı olurdu.'' diyor. bence de olurdu ama iyi yönde değil, uyuyan dev daha erken uyanmış olurdu ve 10-1 skorla falan biterdi maç. daha erkenden sıkı oynamaya başlardı bayern.

    ülke olarak seviyemizi bize hatırlattı adamlar. bunu da çok net eze eze yaptılar. adamlar 35 şut atmışlar maç boyunca, yuh!. çoğu da ceza sahası içi ve çevresinden. sadece 3-4 tanesi uzaktan şut, kaldı ki onlardan birinde seken topu da tamamladılar. maç oynanan oyuna göre iyi bir skorla bitti.

    biz olsaydık başımıza gelebilecekleri düşünmek dahi istemiyorum. takım kötü, kaleci takımdan da beter, 4-0'ları arardık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın