• 43
    olası fenerbahçe galibiyeti halinde ipler tamamen fenerbahçe'nin eline geçecek. hem fikstür avantaji elde edecekler, hem de küskün taraftarlarını stada çekecekler. seçim nedeniyle karışık durumda olan camiaları geçici de olsa kenetlenecek, büyük bir sinerji oluşacak. bunu kırmanın tek yolu kadıköy galibiyeti olabilir. ancak istatistiksel olarak şansımız düşük. hele ki mevcut hakem yönetimleri ve bu yıl ki deplasman performansımızla beraberlik bile hayal gibi duruyor.

    beşiktaş galip gelirse yarışa tutunacaklar ve büyük ihtimalle yıl sonuna kadar yarışın içinde kalacaklar. fikstür ve puan dezavantajlarına rağmen en az fenerbahçe kadar tehlike arz edecekler. zira fenerbahçe'den daha iyi kadroları var, oyun kaliteleri de daha yüksek. motive çıktıkları tüm türkiye ligi maçlarında rakiplerini yenme potansiyelleri var. ki bu da şampiyonluk yarışında iddialı olmaları durumunda, 31. hafta oynayacağımız beşiktaş derbisinde puan kaybı yaşama ihtimalimizin artması anlamına geliyor.

    iç sahada yüksek skorlu galibiyetler alan, zorluk derecesi yüksek maçlarda puan kayıpları yaşayan çoşkulu ancak kırılgan bir takımımız var. kulüp olarak da güçlü bir dönemimizde değiliz, federasyon ve medya üzerindeki etkinliğimiz rakiplerimizin gerisinde. dolayısıyla rakipleri ezip geçecek durumda değiliz. oyun, puan ve motivasyon açısından rakiplerimiz belli düzeyde tutulmalı ki onları geçme şansımız olsun. herhangi birinin performansının tavan yapması, bizim için şampiyonluğun hayal olması anlamına geliyor.

    uzun lafın kısası, mantık çerçevesinde değerlendirildiğinde beraberlik bizim açımızdan en tercih edilir skor gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın