• 36
    20 şubat 2018 bayern münih beşiktaş maçı bir kez daha gostermistir ki, avrupa fatihligi unvanini almak oyle kolay bir sey degildir. tarihinin en basarili donemlerinden birini yasadigini dusunen besiktasin avrupanin buyuk bir takimiyla oynadiginda dustugu durumu cok net gorduk. kirmizi kart soyle boyle diyenler olacaktir ancak aradaki guc farki, kosu kalitelerindeki fark, futbolcu kalitesi farki o kadar net gorunuyordu ki. buna ek olarak besiktas takimin en deneyimli oyuncularinin bile ellerinin ayaklarinin titredigini gorduk.

    20 şubat 2018 bayern münih beşiktaş maçında besiktasin kazanmasini istemis biri olarak, maci izlerken bir kez daha takimimla ve efsanemiz fatih terimle gurur duydum. mac kazanilir kaybedilir ancak kendisi takimin basinda iken oynadigimiz butun avrupa maclarinda icimizde bir umit oluyor ve futbolcularda o korkakligi cekingenligi gormuyoruz.

    ozetle bahsi gecen mac bir kez daha iyi ki galatasarayliyim dedirtmis ve neden avrupada taninan tek turk takimi oldugumuzu gostermistir. avrupa fatihi unvanini bu takim kolay kazanmadi ve bu unvani sonuna kadar haketmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın